dissabte, 29 de març del 2014

Paco Pérez i Mercè Cusí amb AECC-Catalunya contra el càncer


El divendres 27 l'Associació Espanyola Contra el Càncer-Catalunya Contra el Càncer va iniciar un cicle de conferències per tal que els ciutadans estem informats del què és bo i no tan bo per la nostra salut.
Aquesta és la circular:

El xef de cuina Paco Pèrez, la biòloga nutricionista Mercè Cusí i 5 Agrupacions empresarials de productes alimentaris de Qualitat “Empordà” col·laboren amb “AECC – Catalunya contra el Càncer”

L’associació AECC-Catalunya contra el Càncer, iniciarà el proper dijous 27 de Març, a les 19,45 h., al Casino Sport de Figueres, un cicle de conferències temàtiques, amb la finalitat de promoure hàbits saludables en la campanya de prevenció de la malaltia del càncer, i també per donar a conèixer els nous serveis de suport psicològic que l’associació promou a l’Hospital de Figueres.
La primera conferència, incidirà en la importància dels hàbits alimentaris i amb el títol: “LA BONA TAULA AL SERVEI DE LA SALUT” comptarà amb la presència d’un representant de l’àmbit científic especialitzat: la senyora MERCÈ CUSÍ; biòloga i nutricionista clínica amb àmplia experiència en aquest tipus de serveis a centres de referència com ara la clínica Tecknon de Barcelona i amb un representant destacat del món gastronòmic de qualitat com és el xef PACO PÈREZ, guardonat amb 5 estrelles Michelin: dues, al seu restaurant Miramar de Llançà; dues al restaurant “Enoteca” de l’hotel Arts de Barcelona i també una, al restaurant “Cinco” de l’Hotel “Das Stue” de Berlín.
Finalitzades les conferencies, s’oferiran als assistents uns tastets elaborats per L’ESCOLA D’HOSTALERIA DE L’ALT EMPORDÀ, que donarà relleu, als productes de la marca de garantia “PRODUCTES DE L’EMPORDA”, que s’acompanyaran amb uns excel·lents vins de la DO EMPORDÀ. Tant els productes, com la seva elaboració seran cedits desinteressadament, com a mostra de suport a l’Associació Catalunya contra el Càncer.
En total suposa la col·laboració de 5 Gremis alimentaris; que agrupen a un total de 300 empreses de l’alimentació; totes elles compromeses amb la qualitat: El Gremi de Carnissers de l’Alt Empordà; El Gremi de Flequers de l’Alt Empordà; La DO vins Empordà, que participa amb un total de 10 productors diferents; la DO d’Olis Empordà, la IGP de Gambes de Palamós i els productors d’Arròs de Pals i de Recuit de drap de l’Empordà, que també participaran amb tots els seus productors. Finalment hi ha també productors de poma de l’Armentera, de productes de producció ecològica, i l’aigua Mineral Natural de Vilajuïga.
La Junta de Figueres de l’AECC-Catalunya contra el càncer vol, en aquest acte, aplegar el màxim possible de persones per contribuir a la difusió dels hàbits de la prevenció de la malatia. Per això, als assistents se’ls cobrarà només un simbòlic donatiu de 1 €.
Els pròxims, dies 3 i 10 d’abril, tindran lloc a la CATE, les següents dues conferències, amb els temes “Que sabem sobre el tabac?” i “L’impacte psicològic del càncer al malalt i la seva família”, que s’anunciaran oportunament.

 
Mercè Cusí, Paco Pérez i Pilar Puig,
presidenta de l'AECC de Figueres.



Mercè Cusí, Pilar Puig, Marta Felip,
alcaldessa de Figueres, i Paco Pérez.
 
Marta Felip, alcaldessa de Figueres,
Paco Pérez i Inés Padrosa.
 
 
José Luis Torres, Paco Pérez i Inés Padrosa.


José Luis Torres i Yvonne Heinert

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada