diumenge, 26 d’abril del 2015

CONCERT DEDICAT A RAMON MUNTANER A L'ESCALA

Diumenge 19 d'abril varem assistir al concert dedicata a Ramon Muntaner a L'Escala. Va ser el compositor Lluís Albert qui ens convocà a l'acte, ell que s'ocupà d'arranjar diverses peces que varem tenir el goig de sentir.


Crònica de Xavier Castillon al Punt Diari

Amb el títol Catalunya, nació històrica de la Mediterrània, l'Orquestra de Cambra de l'Empordà (OCE) oferirà avui un concert commemoratiu del 750è aniversari de Ramon Muntaner, que tindrà lloc al Centre Esportiu i Recreatiu de l'Escala.
Dirigida per Carles Coll i amb el tenor Albert Canet-Muga com a solista, l'OCE interpretarà un programa format per cançons catalanes, napolitanes i alguereses, seguint el periple històric del gran cronista de Peralada. El compositor Lluís Albert s'ha encarregat de les orquestracions d'aquestes cançons que representen “un repertori líric avui injustament oblidat”, que té com a comú denominador “la vàlua literària de les poesies que van inspirar les corresponents cançons”. Durant el concert, que serà presentat per Josep Vilabrú, Lluís Albert anirà introduint les cançons compostes per autors com ara Enric Morera, Juli Garreta, Joaquim Zamacois, Elisard Sala, Valentí Miserachs, Eduardo di Capua, Giambattista de Curtis, Pasqual Gallo i el mateix Lluís Albert.





 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada