dimecres, 4 d’abril del 2018

III CICLE DE CONFERÈNCIES DE CASTELLÓ D'EMPÚRIES "Cases, jardins i panteons senyorials a Castelló d'Empúries"

Aquest divendres conferència sobre les Cases Senyorials de Castelló d'Empúries.
No us la perdeu!!

Presentarà a l'autora Asumpció Brossa, ex-alcaldessa de la vila, i regidora de Benestar i Famílies de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries.


Programa: 

Avui hi haurà la conferència 'Cases, jardins i panteons senyorials a Castelló d'Empúries, II', a càrrec d'Inés Padrosa i Gorgot, Historiadora de l'Art, Arxivera i Bibliotecària del Palau de Peralada.


AGENDA
ACTIVA'T
2017
Divendres 3 de març, 19h
  • Castelló d'Empúries
Casal de Castelló

Conferència 'Cases i panteons senyorials a Castelló d'Empúries'

Arriba el II Cicle de Conferències del Casal de Castelló d'Empúries. Un total de 19 conferències en les quals es tractaran diversos aspectes científics, culturals, de patrimoni històric, pedagògics, etcètera. Totes elles a càrrec d'especialistes i investigadors.
Avui hi haurà la conferència 'Cases i panteons senyorials a Castelló d'Empúries', a càrrec de Inés Padrosa Gorgot, Historiadora de l'Art, Arxivera i Bibliotecaria del Palau de Peralada.
 
Més informació a www.castello.cat

2 comentaris:

  1. Bon dia Inés!!
    Sós l'Amadeu Clarà.Sóc un gran comprador de diaris però en hi ha un que no més el compro els dissabtes, no pel diari en sí, sino pel suplement que porta que es d'una gran qualitat,el Fuera de Serie de l'Expansión.El diari está bé pero el tema econòmic ja fa temps que "em rellisca", després de 27 anys en una entitat d'estalvi.Quina sorpresa la meva quant veig aquest dissabte un article sobre la col.lecció de llibres de "El Quijote" que hi ha a la biblioteca del castell de Peralada, tant ben portada per qui ja sabem.L'article és curiosísim, mereixaría ser escrit per tú.Bé, al menys surts en una foto i se t'en fa esment, No més Faltaría!
    Felicitats i enhorabona!!
    Amadeu Clarà
    amadeuclara@hotmail.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Amadeu!! Moltes gràcies pel comentari! Tot just avui me n'he adonat!!

      Elimina